Uvijek u vezi sa najdražima!

Honor X6 i ZTE Blade A31 Plus u novoj m:tel multibrend ponudi

U posebnoj m:tel ponudi predstavljamo vam dva telefona – HONOR X6 za cjelodnevni rad uz izvanrednu snagu i izuzetno pristupačni ZTE Blade A31 Plus namijenjen za osnovnu upotrebu.

Sjajni novitet čuvenog brenda, HONOR X6 je dizajniran za korisnike koji prate aktuelne modne stilove, a u m:tel ponudi dostupan je u dvije upečatljive boje – Midnight Black i Ocean Blue.

Odličan izbor za mlađe korisnike, HONOR X6 je opremljen ultra dugotrajnom baterijom od 5000 mAh koja pruža do 17 sati onlajn video strimovanja ili 31 sat slušanja muzike.

HONOR X6 nudi sjajno vizuelno iskustvo na velikom FullView ekranu od 6,5 inča a uz glavnu kameru od 50 MP te makro i dubinsku kameru lako ćete izrazite svoju kreativnost kad god zaželite.

ZTE Blade A31 Plus je telefon za početne korisnike ili za sve one koji traže pouzdan pametni telefon za osnovnu upotrebu po što pristupačnijoj cijeni.

ZTE Blade A31 Plus ima jednostavan korisnički interfejs, te je uređaj lako koristiti pogotovo za osnovne zadatke poput telefonskih poziva, slanja poruka, pregleda internet sadržaja ili gledanja YouTube videa.

Koji god od ova dva uređaja izaberete, pokrenućete priču sa neograničenim razgovorima, porukama i bonusima mobilnog interneta bez dilema o cijeni novog telefona.

Više informacija o Honor X6 i ZTE Blade A31 Plus telefonima dobićete u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.