Utakmice, serije, filmovi… svaki sadržaj je vrhunski na Sony televizorima

Sony proizvodi brojne vrhunske uređaje, a neki od njih našli su se i u ponudi kompanije m:tel.

Ovoga puta izdvajamo Sony Android televizore, koji pružaju vrhunski ugođaj, bez obzira da li gledamo filmove, serije, utakmice… U m:tel ponudi našli su se modeli Sony KD65X80JCEP i Sony KD50X80JCEP, prvi od 65, a drugi od 50 inča.

Sony KD65X80JCEP, rezolucije 3840×2160, sa frekvencijom osvježavanja od 400 Hz, osmišljen je tako da nudi doživljaj kino platna. Sa više od milijardu boja, sve što gledamo na ekranu izgleda potpuno realistično, a taj osjećaj dodatno pojačava snažan i čist zvuk koji omogućava Dolby Digital, Dolby Digital Plus i Dolby Digital Pulse. Takođe, njegov daljinski upravljač ima mogućnost da sluša naše glasovne naredbe, što dodatno olakšava njegovo korištenje.

I model televizora Sony KD50X80JCEP, sa ekranom od 50 inča, sa istom rezolucijom – 3840×2160, donosi savršeno realističnu sliku i zvuk. Posjeduje frekvenciju osvježavanja od 200 Hz, dva zvučnika jačine 20 W sa DTS Digital Surround, Dolby Atmos tehnologiju i Bass Reflex zvučnik unakrsno balansiran.

Oba televizora posjeduju različite vrste priključaka, USB, HDMI, RF IN, slušalice, CI utor i AV. Kada govorimo o ugođaju gledanja TV-a, ne možemo da ne spomenemo konzole, od kojih je najpoznatija proizvod upravo kompanije SonyPlay Station 5. I PS5 je, takođe, u ponudi kompanije m:tel.