Usluge za povremeno korišćenje

Da li ste znali da m:tel internet i integrisane Pakete možete da imate stalno, a da ih koristite povremeno?

Opcija povremenog korišćenja m:tel usluga uvijek je bila atraktivna za sve one koji žive u inostranstvu i koji u našu zemlju dolaze povremeno zbog posla, za vrijeme godišnjih odmora ili praznika, ali i za sve one koji žive ovdje ali samo povremeno imaju potrebu za integrisanim uslugama i internetom na drugoj lokaciji.

Upravo za ove korisnike m:tel je obezbijedio mogućnost povremenog korišćenja usluga.

Šta to zapravo znači?

Ova mogućnost znači da su vam m:tel usluge interneta i integrisanih paketa (internet, TV, telefon) stalno dostupne uz fleksibilno korišćenje, tj. da ih plaćate po punoj cijeni samo onda kada ih koristite, a kada su usluge neaktivne tada plaćate samo mjesečnu naknadu za korišćenje ove usluge  koja u zavisnosti od vašeg odabranog  m:tel Paketa iznosi od 3,00 do 6,49 KM.

Plaćanje vaših mjesečnih obaveza takođe je veoma jednostavno i dostupno gdje god da se nalazite. Vaše obaveze možete da izmirite online putem Visa, Mastercard ili Maestro platnih kartica bilo koje banke, kao i putem usluge trajnog naloga koju ugovarate u vašoj banci.

Za korišćenje pogodnosti povremenog korišćenja m:tel usluga neophodno je da podnesete zahtjev u najbližoj poslovnici m:tel-a.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.