Uskoro stiže telefon za gejmere Black Shark 4

Black Shark 4, moblini telefon kompanije Xiaomi koji je prvenstveno namijenjen gejmerima, uskoro bi trebalo da se pojavi na tržištu.

Ovaj najavljeni telefon bi trebalo da ima displej veličine 6.67 inči, što je ista veličina kao kod prethodnog modela ovog telefona. Ipak, njegove dimenzije su nešto drugačije, pa će tako novi Black Shark 4 biti dugačak 163.83 mm širok 76.35 mm, a debljina uređaja će iznositi 10.3 mm, što znači da će biti za nijansu manji, ali će imati više oblina u odnosu na prethodne modele.

Pored toga, najavljeno je da će ovaj telefon imati posljednju verziju Android 11 sistema, kao i moćnu bateriju od 4.500mAh i super brzu 120W punjačku jedinicu.

Što se tiče samog pokretačkog sistema, tu je posljednji Qualcomm Snapdragon 888 čipset, koji će biti uparen sa 8GB RAM memorije, i 128GB skladištenog prostora.

Tvorci ovog uređaja su ga ranije najavljivali kao flegšip u svijetu telefona za gejmere te su i prije premijere isticali moćne karakteristike koje posjeduje. Kada su u pitanju sajtovi koji ocjenjuju nove telefone koji se pojavljuju na tržištu, Black Shark 4 je dobio visokih 788K bodova.