Urnebesna romantična komedija na Superstar TV

Romantične komedije sa kvalitetnim glumcima u glavnim ulogama uvijek popravljaju raspoloženje, a upravo jednu takvu sutra (15. marta) od 15.40 možete pogledati na Superstar TV.

Riječ je o filmu “Previše je složeno”, gdje su širinu svog glumačkog talenta pokazali legendarni glumci Meryl Streep i Alec Baldwin, koji glume razvedeni bračni par koji započinje romansu.

Jane (Meryl Streep) ima odraslu djecu, pekaru koja dobro posluje i u prijateljskom je odnosu s bivšim suprugom Jakeom (Alec Baldwin). Život se zakomplikuje kad im se bezazlena zajednička večera pretvori u nešto nezamislivo – aferu.

Dvostruka dobitnica “Oscara” Meryl Streep, Steve Martin i Alec Baldwin glume u ovoj urnebesnoj romantičnoj priči. Usred ove rasplamsane ljubavi našli su se Jakeova mlada žena i Adam, nedavno razvedeni arhitekta koji se polako zaljubljuje u Jane.

Je li ljubav slađa iz drugog pokušaja? Duhovita, inteligentna i osvježavajuće zrela, ova šarmantna komedija rediteljke Nancy Meyers iz 2009. godine dokazuje da je, kad su u pitanju ljubav, razvod i sve ono između… sve previše složeno.