Upoznajte željno iščekivani OnePlus Ace 3 

OnePlus Ace 3 je prvi telefon poznatog kineskog brenda predstavljen u novoj godini.

Nasljednik modela OnePlus Ace 2, koji će se van kineskog tržišta pojaviti pod nazivom OnePlus 12R, stiže sa brojnim poboljšanjima, što se i očekivalo.

Izuzetno atraktivan, elegantan izgled, velika količina memorije, moćan procesor i baterija… Sve su to aduti ovog željno iščekivanog pametnog telefona koji će sigurno privući veliku pažnju.

OnePlus Ace 3 posjeduje veliki 6,7-inčni LTPO AMOLED ekran, rezolucije 1.240 x 2.772 piksela, maksimalne svjetline do 4.500 nita i stope osvježavanja do 120Hz. Od oštećenja ga štiti snažno Corning Gorilla Glass Victus 2 staklo, tako da će njegov vlasnik moći opušteno da ga nosi baš svuda.

Izvor fotografije: OnePlus

Uređaj pokreće vrhunski Qualcomm-ov Snapdragon 8 Gen 2 čipset, u kombinaciji sa 12/16 GB RAM-a i do 1 TB UFS 4.0 interne memorije, što je i više nego dovoljno čak i za zahtjevnog korisnika.

Ni kamere, koje su sigurno jedna od najvažnijih stavki pri kupovini telefona, neće razočarati onoga ko se odluči za kupovinu telefona OnePlus Ace 3. Prednja je od 16 MP, dok zadnju stranu telefona krasi trostruki sistem kamera sa glavnom od 50 MP (Sony IMX890), ultraširokougaonom od 8 te makro kamerom od 2 MP.

Pomenuli smo da je baterija moćna. To potvrđuje činjenica da je njen kapacitet 5.500 mAh, a da se pomoću 100W SuperVOOC brzog punjenja od 0 do 100 odsto napuni za samo 27 minuta.

Podsjećamo, OnePlus, ali i uređaje drugih kompanija, možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.