Upoznajte Vivo X Fold3 seriju pametnih telefona

Nova serija pametnih telefona Vivo X Fold3 donosi značajna poboljšanja u odnosu na prethodne modele, pružajući korisnicima bolje performanse, brži rad i više mogućnosti.

Vivo je usavršio dizajn svojih uređaja, čineći ih tanjim i lakšim u poređenju sa prethodnom generacijom, dok su istovremeno unaprijedili kamere i bateriju.

X Fold3 serija sastoji se od standardnog i Pro modela. Standardni model karakteriše težina od samo 219 grama, što ga čini najlakšim preklopnim pametnim telefonom koji se sklapa prema unutra. Za razliku od nekih drugih modela, Vivo X Fold3 je lakši, što ga čini prikladnim za svakodnevno korištenje.

Ovi novi modeli imaju iste ekrane sa impresivnim karakteristikama. Unutrašnji panel nudi dijagonalu od 8,03 inča, visoku rezoluciju i frekvenciju osvježavanja od 120Hz, dok spoljašnji ima veličinu od 6,53 inča i takođe podržava visoku frekvenciju osvježavanja. Oba ekrana imaju poboljšanu maksimalnu svjetlinu u poređenju s prethodnom generacijom.

Izvor fotografije: vivo

Što se tiče performansi, Vivo Fold3 Pro pokreće novi Snapdragon 8 Gen 3 procesor, dok standardni X Fold3 koristi Snapdragon 8 Gen 2. Oba modela dolaze u različitim memorijskim konfiguracijama i opremljeni su vrhunskim kamerama koje omogućavaju snimanje visokokvalitetnih fotografija i video zapisa.

Baterija je, takođe, poboljšana, posebno kod Pro modela koji ima kapacitet od 5.700 mAh. Oba uređaja podržavaju brzo žičano i bežično punjenje, pružajući korisnicima dugotrajnu upotrebu bez brige o potrošnji baterije.

Uz izvanredne performanse, Vivo X Fold3 serija pametnih telefona predstavlja vrhunac tehnologije i inovacije, nudeći korisnicima nevjerovatno iskustvo korištenja. Ovi uređaji su već dostupni za kupovinu na kineskoj web stranici kompanije Vivo, a uskoro će biti dostupni i na globalnom tržištu.

Podsjećamo, u bogatoj m:tel ponudi možete pronaći brojne vrhunske Vivo telefone.