Upoznajte telefon Galaxy Z Flip5 Maison Margiela Edition

U saradnji sa čuvenim francuskim modnim brendom Maison Margiela, južnokorejski tehnološki gigant Samsung prošle godine lansirao je model pametnog telefona Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition, a sada je stigla takva verzija najnovijeg telefona na preklop, pod nazivom Galaxy Z Flip5 Maison Margiela Edition.

Telefon posjeduje iste specifikacije kao standardni model, ali izgleda potpuno drugačije. Oni rijetki srećnici koji uspiju da se domognu ovih uređaja svakako će se s pravom osjećati “povlašteno”. Uz telefon, koji stiže u specijalnoj bijeloj kutiji, vlasnik dobija i crnu kožnu futrolu, te dvije vrste Splatter Flipsuit Card kartica, 25W PD punjač i USB-C kabl.

Galaxy Z Flip5 Maison Margiela Edition je poseban i po tome što donosi drugačije ikonice i wallpapere, a Flipsuit Cards prilagođava temu telefona uzorku kartice.

Podsjećamo, Samsung Galaxy Z Flip 5 je jedan od najmoćnijih pametnih telefona poznate kompanije i uopšte jedan od najpopularnijih na tržištu. Impresivnim karakteristikama, ali i atraktivnom spoljašnjošću osvaja kupce širom svijeta, a ukoliko i vi želite da postanete njegov vlasnik možete po pristupačnoj cijeni da ga kupite u m:tel-u, i još platite na rate, bez kamate.

Više informacija pronađite na www.mtel.ba, ili pozovite broj 0800 50 000.