Upoznajte Realme C67

Ljubitelje društvenih mreža oduševiće još jedan telefon iz m:tel ponude – Realme C67, jer njime mogu snimati fotografije i video snimke vrhunskog kvaliteta.

Posebno je impresivna glavna kamera od 108 MP, sa 3x zumom, zahvaljujući kojoj je svaki snimak besprijekorno čist, bez obzira da li je stvoren noću ili danju. Fotografije krase prirodne boje, a detalji su naglašeni, uz prirodnu dubinu.

Na velikom, 6,72-inčnom ekranu rezolucije 1080 x 2400 px smještena je selfi kamera od 8 MP, koja vas, takođe, neće iznevjeriti.

Izvor fotografije: Realme

Realme C67 pokreće Qualcomm-ov Snapdragon 685 procesor, optimizovan za snagu i efikasnost čak i pri najzahtjevnim zadacima. Ovaj telefon nudi i veću količinu memorije – 8/256 GB, te snažnu bateriju kapaciteta 5000 mAh, tako da ni u tim segmentima ne razočarava.

Sve te odlične performanse upakovane su u uređaj vrlo atraktivnog dizajna, sa reflektujućim slojevima na zadnjoj strani zahvaljujući kojima se svjetlost prelama na jedinstven način.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ovog uređaja, više informacija o njemu možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000. Podsjećamo, imate i mogućnost plaćanja na rate, bez kamate.