Upoznajte “pametni roštilj” i aplikaciju koja njime upravlja

Weber pametna aplikacija za roštiljanje sada vam omogućava da nadgledate više roštilja istovremeno
Ažuriranje već postojećeg Weber Connect-a takođe dodaje grafike temperature uživo i više recepata na vaše ekrane.

Weber je predstavio svoju pametnu platformu za roštiljanje 2020. sa samostalnim povezanim uređajem i roštiljem na pelet koji je opremljen WiFi mrežom.

Kompanija je nastavila da dodaje nove funkcije u aplikaciju koja kontroliše ovaj sistem, a prošle nedjelje je objavila veliku nadogradnju softvera.

Zvanično nazvana verzijom 2.0, nova aplikacija Weber Connect sada uključuje alate za “napredno” roštiljanje: ažuriranu kontrolnu tablu, grafikoni temperature, više recepata i mogućnost praćenja više roštilja odjednom — i više recepata – u isto vrijeme.

U Weber-u kažu da je jedna od najtraženijih funkcija mogućnost gledanja više recepata istovremeno unutar aplikacije.
Sada to možete da uradite sa novim interfejsom. U kompaniji objašnjavaju da pametni roštilji i Weber Connect Smart Grilling Hub mogu da obrađuju do 12 recepata i tajmera u isto vrijeme.

Čak ne morate da držite sva jela na istom roštilju jer aplikacija takođe može da prati više roštilja odjednom.
Postoji odjeljak Launchpad u aplikaciji koji nudi lak pristup funkciji Smokeboost, tj. podešavanju temperature roštilja, dodavanju upozorenja o temperaturi, pokretanju tajmera i isključivanju roštilja – od kojih je većina ekskluzivna za SmokeFire roštilje na pelete.

Za sve ljubitelje podataka o roštilju, Weber Connect sada ima grafički prikaz temperature. Kompanija kaže da se slike uživo ažuriraju svake sekunde kako kuvar napreduje. Grafikoni prikazuju statistiku temperature za roštilj i do četiri povezane sonde, tako da su sve informacije vidljive na jednom mestu.

Podaci se mogu dijeliti sa drugim korisnicima, uključujući ažuriranja statusa i fotografija

Weber kaže da aplikacija Connect sada sadrži preko 800 recepata. 350 od njih su „pametni“ recepti, što znači da nude uputstva korak po korak sa video zapisima i detaljnim uputstvima.

Weber Connect 2.0 je sada dostupan u Apple App Store i Google Play prodavnici. Softver podržava iPhone, iPad, macOS i Android uređaje. Pored toga, korisnici iOS-a mogu da izaberu da se obavještenja o pečenju šalju na Apple Watch. Veber, takođe, nudi popust na Weber Connect Smart Grilling Hub uoči sezone roštiljanja.