Upoznajte novi smartfon Motorola Edge 40 Neo

Motorola je predstavila novog člana serije Edge 40 – telefon Motorola Edge 40 Neo.

Atraktivan, moćan, izdržljiv, ovaj model će s lakoćom pratiti ritam najzahtjevnijih korisnika gdje god da se zapute, čak i u morske dubine. Naime, zahvaljujući IP682 zaštiti od spoljašnjih uticaja, može izdržati do 30 minuta pod vodom.

Besprijekoran rad obezbjeđuje MediaTek-ov procesor Dimensity 7030, u kombinaciji sa 12 GB RAM-a i 256 GB interne memorije, a telefon nudi i Wi-Fi 6E vezu i brzinu 5G.

Na 6,55-inčnom FullHD+ 10-bitnom pOLED zakrivljenom ekranu svaki sadržaj biće “raj za oči” zahvaljujući frekvenciji osvježavanja od 144 Hz. Dovoljno je samo reći da raspon boja DCI-P3 ispunjava kinematografske standarde.

Na takvom ekranu svaka fotografija i video snimak, bilo da su snimljeni vrhunskom glavnom kamerom od 50 MP ili prednjom od 32 MP, izgledaće besprijekorno.

Iz kompanije naglašavaju da se senzor od 50 MP zahvaljujući tehnologiji Ultra Pixel vrlo vješto prilagođava uslovima slabog osvjetljenja, propuštajući po potrebi više svjetla.

Još jedna od karakteristika kojima Motorola Edge 40 Neo može da se pohvali je izdržljiva baterija, kapaciteta 5000 mAh, koja podržava 68 W punjenje i koja se od 0 do 50 odsto napuni za samo 15 minuta.

Podsjećamo, kvalitetne telefone poznatih brendova možete kupiti u kompaniji m:tel po pristupačnim cijenama, uz mogućnost plaćanja na rate. Više informacija potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.