Upoznajte nove Galaxy S21 premijum telefone

Kompanija Samsung je prije nekoliko dana predstavila nove premijum telefone iz S1 serije, a u pitanju su modeli Galaxy S21, Galaxy S21+ i Galaxy S21 Ultra.

predstavio tri nova modela telefona Galaxy S21 serije od kojih svaki ima veći displej od prethodnog modela. U pitanju su telefoni . Svi modeli Galaxy telefona podržavaju 5G mrežu.

Ove uređaje pokreće novi Qualcomm Snapdragon 888 procesor, koji je predstavljen prošlog mjeseca.

Samsung ostaje najveći proizvođač telefona na svijetu sa udjelom od 22,7 procenata na tržištu. Najveći udio ove velike prodaje dolazi od modela koji imaju nižu cijenu, ali Samsung se sa svojim Galaxy modelima telefona takmiči protiv Apple kompanije. U pitanju su telefoni koji mogu ići rame uz rame sa novom Apple iPhone 12 serijom i izgledaju kao najbolja opcija za korisnike koji preferiraju Android telefone i koji žele posljednje novitete kada su u pitanju kamere i procesori.   

Galaxy S21 telefoni imaju bolje ekrane, unapređen životni vijek baterije i bolje kamere u odnosu na modele iz serije Galaxy S20. Kamere mogu napraviti čistije zumirane fotografije i imaju bolje senzore za noćno fotografisanje. 

Po prvi put u seriji Galaxy S Ultra verzija telefona ponuđena je podrška S pen koja je prethodno radila na Galaxy Note telefonima.

Galaxy S21 je najmanji u grupi i ima 6.1 inčni ekran. Galaxy S21+ ima nešto veći displej od 6.7 inči, dok Galaxy S21 Ultra ima najveći ekran veličine 6.8 inči, ali takođe posjeduje još nekoliko unapređenih performansi u odnosu na ostale modele.

Najnovije uređaje Samsung Galaxy S21 serije već sad možete da rezervišete u m:tel-u, o čemu je više detalja dostupno na ovom linku.