Upoznajte Infinix Hot 30i

Infinix Hot 30i je još jedan sjajan telefon koji iz m:tel ponude koji će vam privući pažnju.

Prvo će vas osvojiti zanimljivim, modernim dizajnom, a zatim i performansama koje lako mogu zadovoljiti potrebe prosječnog korisnika.

Veliki ekran, dijagonale 6,56 inča i rezolucije 720 x 1600 px pruža jasnu sliku, prirodnih boja, prijatnu za oči. Zbog toga ćete još više uživati u surfanju, čitanju, gledanju omiljenih filmova…

Telefon pokreće kvalitetan Octa-Core procesor, u kombinaciji sa 4/128 GB memorije, proširive pomoću micro SDXC, što znači da ćete u telefonu moći čuvati brojne važne trenutke ovjekovječene kamerama.

Izvor fotografije: Infinix

Inače, prednja kamera telefona Infinih Hot 30i je od 8 MP i bez problema će snimiti odlične selfije, dok je zadnja od 13 MP. I ona će biti na visini zadatka, pogotovo na dnevnoj svjetlosti. Uz samo malo vještine snimićete vrhunske video snimke i fotografije.

Ovaj telefon težak je 191 gram i jako lijepo sjeda u dlan, iako je većih dimenzija, tako da je praktičan za nošenje i korištenje jednom rukom. Posjeduje izdržljivu bateriju kapaciteta 5000mAh uz koju ćete biti bezbrižni gdje god da se zaputite.

Više informacija o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, koje možete platiti i na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.