Upoznajte i zavolite svoje tijelo uz Samsung Galaxy Watch 6

Zaboravite na iscrpljujuće treninge čiji efekat ne vidite ili nije ono što ste željeli. Uz pametni sat Samsung Galaxy Watch 6 lako ćete postaviti personalizovane ciljeve tjelesne forme i ostvariti ih.

Uz funkciju treniranja spavanja brzo ćete vratiti enegriju koja vam je nedostajala i biti spremni za nove izazove i avanture koji će prijati vašem organizmu.

Samsung Galaxy Watch 6 krasi još veći displej, a tanji okvir, što je dobitna kombinacija. Savršen spoj stila i udobnosti nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kao ni brojne korisne funkcije kojima sat raspolaže.

Bilo da ste ljubitelj elegantne garderobe, ili se bolje osjećate u sportskoj kombinaciji, ovaj sat će se brzo i lako prilagoditi vašem stilu.

Potrebni je samo da pomoću pritiska na tipku odvojite narukvicu sata i stavite drugu. Pored praćenja noćne faze sna te ocjene spavanja i dosljednosti sna, ovaj pametni uređaj posjeduje i druge važne funkcije.

Uz njega ćete u svakom trenutku biti svjesni svojih mogućnosti, te moći da živite život punim plućima.

Funkcije praćenja rada srca, brze provjere krvnog pritiska, te senzora za analizu bioelektrične impedancije omogućiće vam da životni ritam prilagodite sebi i svojim potrebama.

Između ostalog, tu je i izuzetno važna funkcija u slučaju nužde. Naime, ako se spotaknete, funkcija otkrivanja pada će to prepoznati i pitati trebate li pomoć, tako da ste uvijek u “dobrim rukama”.

Više informacija o ovom sjajnom pametnom satu koji u m:tel-u možete platiti na rate bez kamate potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.