Upoznajte Honor Magic V2 RSR Porsche Design

Kao rezultat saradnje kompanija Honor i Porsche stvoren je preklopni pametni telefon Honor Magic V2 RSR Porsche Design.

Sam fizički izgled ovog uređaja vrhunskih performansi otkriva da je u njegov nastanak “prste” umiješao poznati njemački proizvođač automobila. Naime, telefon je Porsche Agate sive boje i posjeduje poznati “Flyline”.

Pokreće ga moćni Qualcomm-ov procesor Snapdragon 8 Gen 2, u kombinaciji sa čak 16 GB RAM-a i 1 TB interne memorije, a napaja baterija kapaciteta 5.000 mAh, s podrškom za 66W žičano punjenje.

Honor Magic V2 RSR Porsche Design ima dva impresivna ekrana, spoljašnji LTPO OLED od 6,48-inča, frekvencije osvježavanja od 120Hz, na kojem je smještena kamera od 16 MP, te unutrašnji od 7,92-inča, rezolucije 2.156 x 2.344 piksela i frekvencije osvježavanja od 120Hz, koji krase kamere od 50 MP (f/1.9), 20 MP (f/2.4, 2,5x) te 50 MP (f/2.0) sa autofokusom.

Kao što i sam naziv telefona otkriva, radi se o specijalnoj verziji telefona Magic V2, tako da ovi telefoni imaju mnoge zajedničke karakteristike.

Iako je većih dimenzija Honor Magic V2 RSR Porsche Design je težak samo 234 grama. Tajna je u materijalu od kojeg je napravljen – leguri magnezijuma. Takođe, mehanizam šarke stvoren je od izdržljive, ali lagane legure titanijuma. Između ostalog, to mu je zajedničko sa osnovnim modelom.

Podsjećamo, vrhunske Honor telefone možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.