Upoznajte Caviar-ov luksuzni iPad Pro 2024

Kompanija Caviar iz Dubaija, poznata po svojim luksuznim uređajima, najavila je ograničeno izdanje uređaja Cris-Cross iPad Pro, koji predstavlja prilagođeni iPad Pro (2024), koji je nedavno predstavio Apple.

Caviar iPad Pro 2024 Cris-Cross je dio kolekcije Desperado i sadrži popularni pištolj Desert Eagle Mark XIX. Na zadnjem panelu su prikazana dva pomenuta pištolja, koja formiraju slovo X, inspirisana likom filmskog superheroja Deadpoola.

Centralni dio dizajna čini trodimenzionalni bas-reljef Deadpoolovog prepoznatljivog oružja, dva pištolja Desert Eagle Mark XIX, koja formiraju “X” na poleđini iPad-a. Ovi dekorativni pištolji su izrađeni od titanijuma korištenog u avioindustriji i smješteni su u titanijumsko kućište sa PVD premazom, procesom koji se obično koristi u proizvodnji luksuznih švajcarskih satova.

Izvor fotografije: www.caviar.global

Kompozicija je dodatno naglašena oštricama od crnog, kaljenog titanijuma, inspirisanim Wolverineom, još jednim ikoničnim Marvelovim likom koji će se pojaviti uz Deadpoola u predstojećem filmu. Crveni detalji širom kućišta napravljeni su od kompozitnog elementa koji se koristi za izradu prilagođenih drški za Desert Eagle, dodajući suptilan dodir koji dopunjuje cjelokupnu temu.

Biće proizvedeno samo 99 primjeraka Criss-Cross modela, što osiguravaju ekskluzivnost za kolekcionare i tehnološke entuzijaste. iPad će biti dostupan u verzijama od 11 i 13 inča, sa opcijama samo za Wi-Fi ili sa Wi-Fi i mobilnom konekcijom.

Opcije memorije kreću se od 256GB do 2TB, prilagođavajući se potrebama različitih korisnika. Cijena počinje od 12.200 dolara za 11-inčni Wi-Fi model i dostiže 12.630 dolara za 13-inčni model sa Wi-Fi i mobilnom konekcijom.

Podsjećamo, u m:tel ponudi možete pronaći brojne vrhunske Apple uređaje, o čemu se može informisati na www.mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.