Unikatan dizajn i vrhunske kamere – Huawei P60 Pro

Huawei P60 Pro je inovativni proizvod čuvene Huawei P serije koji će vam omogućiti da potpuno iskažete svoju kreativnost. Sjajna vijest je da ga možete kupiti u m:tel-u, i to po sniženoj cijeni, i još platiti na rate, bez kamate.

Naime, Huawei P60 Pro je uređaj jedinstvenog dizajna, biserne teksture, koja mu daje moderan izgled i eleganciju. Uz ovaj pametni telefon, sa trostrukim sistemom kamera, snimanje fotografija ultra-visokog kvaliteta jednostavno je i lako.

Glavna kamera od 48 MP, periskopska telefoto kamera takođe od 48 MP, te ultraširokougaona od 13 MP omogućavaju stvaranje predivnih slika danju i noću, jasnih bez obzira sa koje udaljenosti su nastale.

Izvor fotografije: Huawei

Quad-Curve LTPO ekran od 6,67 inča pruža vrhunski ugođaj sa svojom prilagodljivom brzinom osvježavanja do 120 Hz.

Huawei P60 Pro pokreće kvalitetan Qualcomm-ov procesor, u kombinaciji sa 8/256 GB memorije, što je dovoljno za veliku količinu podataka. Iako izgleda blistavo i krhko, telefon je izuzetno izdržljiv. Otporan je na padove, prašinu i vodu.

Što se tiče baterije, i ona je odlična, kapaciteta 4815 mAh.  Uz Turbo način rada može da se napuni do 50% u samo 10 minuta, ističu iz kompanije.

Više informacija o ovom, ali i drugim vrhunskim uređajima iz bogate m:tel ponude možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.