“Ubica mekog srca” – film koji će vam popraviti dan

Film “Ubica mekog srca” iz 2000. godine je komedija kriminalističkog žanra koja nudi mješavinu humora, akcije i intrigantnog zapleta.

Izvrsnu glumačku postavu predvode Brus Vilis i Metju Peri. Njihova hemija na ekranu donosi živost i humor, jer se radnja temelji na njihovom kontrastnom karakteru. Kroz interakciju likova ponuđen je humor različitih tonova, te očekujte dosta zanimljivih situacija koje će vas nasmijati.

Radnja filma ima brojne neočekivane preokrete i intrige koji će držati vašu pažnju. Kako se radnja razvija, otkrivaju se tajne, spletke i savezi među likovima, što čini gledanje filma uzbudljivim.

Radnja se vrti oko neželjene saradnje dva potpuno različita lika, Džimija koji je bivši plaćeni ubica, sada u programu zaštite svjedoka, te Nikolasa, nesigurnog zubara čiji se život okreće naglavačke kad se doseli u isti kvart gdje i Džimi.

Nikolasova supruga Sofi (Rozana Arket), priželjkuje njegovu smrt pa ga šalje da “otkuca” Džimija mafiji, te istovremeno traži plaćenog ubicu koji bi ubio njenog muža, tako da ona može pokupiti njegovo životno osiguranje. U priču se upliću i Džimijeva supruga Sintija (Nataša Henstridž), koja se zaljubljuje u Nikolasa, te njegova pomoćnica Džil (Amanda Peet) kojoj Džimi postaje idol.

Film Ubica mekog srca na Superstar TV (pozicija broj 6 u osnovnom m:tel IPTV paketu) možete pogledati u petak, 11. avgusta, od 17.40.