“U velikom stilu” – film koji će vas uvijek opustiti i dobro zabaviti  

Američka komedija “U velikom stilu” (Going in Style), sa Morganom Frimenom, Majklom Kejnom i Alanom Arkinom u glavnim ulogama, jedan je od onih filmova u kojima uvijek ponovo uživate.

Zasluge za to najviše se pripisuju sjajnoj, iskusnoj glumačkoj ekipi, koju još čine i Džoi King, Met Dilon, Kristofer Lojd, An-Margret i Džon Ortiz.

Inače, u pitanju je rimejk filma iz 1979. godine, sa drugačijim, srećnim krajem.

Ovo je priča o trojici penzionera, Džou, Viliju i Albertu, koji žive zajedno i polako venu tokom dugih, jednoličnih dana, očajnički tražeći način da plate zaostale račune i više vremena posvete najmilijima.

Kako bi konačno riješili finansijske probleme, dolaze na ideju da opljačkaju banku. Od komplikovanog plana do njegovog uspješnog sprovođenja – ova pljačka vremešnim starcima daje novu energiju. Znaju da nemaju mnogo da izgube, jer su već stari, a mogli bi mnogo da dobiju. Šta god da se desi, otići će “u velikom stilu”.

Ovo sjajno ostvarenje u režiji Zeka Brafa iz 2017. godine možete pogledati u petak, 14. jula, u terminu od 12.00 časova na Superstar TV (pozicija broj 6 u osnovnom m:tel IPTV paketu).