U okviru m:tel IPTV-ja na Fox kanalima gledajte nove  serije

U okviru m:tel IPTV-ja na Fox kanalima gledajte nove  serije

Na kanal Fox je stigla nova sezona serije „911:Teksas“

Uzbudljiva akciona drama nominovana za priznanje Emi „911: Teksas“, proslavljenog producenta Rajana Marfija,višestrukog dobitnika nagrada Emi, BAFTA i Zlatni Globus, vraća nam se od 1. avgusta na FOX kanal. 

Izvor fotografije: Tailor PR

Novih 18 epizoda četvrtog ciklusa serije, koja je redovno u top 10 najgledanijih u Americi, pratimo ponedjeljkom i utorkom od 22.00 časa. Odvažna ekipa službe za krizne slučajeve u novoj sezoni suočava se sa problemom koji je veoma aktuelan tokom ljetnjih dana i u našoj zemlji. Naime, usljed visokih temperatura grad su zadesile velike superćelijske oluje, koje su intenzivnim udarima gromova grad stavile pod opsadno stanje. Međutim, ovo je tek početak. 

Na kanalu FoxCrime pogledajte novu seriju „Prevlaka”

Serija „Prevlaka” kroz prizmu zločina donosi nam svakodnevni život na Floridi. Od 10. avgustačetvrtkom od 22.00 časa na  kanalu FoxCrime startuje osam epizoda romantično – komičnog krimića.

Izvor fotografije: Tailor PR

Bel Preskot, iskusni je i ekscentrični detektiv koji je poslije traume koju je doživio  razvio strah od ljudi, te je odlučio da se sa majkom povuče na svoje imanje. Poslije pola decenije kako nije napustio imanje, Preskota će u spoljni svijet izmamiti ubistvo na njegovom pragu. Primoran da razjasni smrt pred njegovim vratima, Preskot je prinuđen da sarađuje sa mrzovoljnom policijskom inspektorkom Kami Lordi.

Ipak, ispostaviće se da je džangrizavost njihov zajednički jezik, pa će uskoro ovo dvoje „mrzitelja ljudi” početi da rješavaju i druge slučajeve. 

Na kanal FoxLife stiže nova serija „Kako sam upoznala vašeg oca

Miljenica mlađe publike, poznata i kao Diznijeva princeza zbog mnogobrojnih uloga koje je kao tinejdžerka ostvarila u filmovima i serijama, američka glumica Hilari Daf dobila je čast da u spinofu kultnog sitkoma donese priču iz ženske perspektive.

Izvor fotografije: Tailor PR

U prvoj sezoni serije koju na kanalu FoxLife gledamo od 21. avgustaradnim danima, od 16.10 časova, Hilari glumi mladu Sofi, romantičnu fotografkinju koja je u potrazi za „onim pravim“, dok se u roli naratora, odnosno Sofi iz budućnosti pojavljuje legendarna Kim Katral.

Kroz 10 epizoda prve sezone gledamo avanture koje je Sofi proživjela u mladosti u Njujorku i kako svom sinu, iz ne tako bliske 2050, sada priča o tome kako je upoznala njegovog oca.