Tražite vrhunski telefon manjih dimenzija – birajte iPhone SE 3

Telefonima kompanije Apple nije potrebna nikakva posebna preporuka. Podrazumijeva se da se radi o vrhunskim uređajima, a iPhone SE 3 je posebno primamljiv onima koji vole telefone manjih dimenzija

Dimenzije ovog telefona su 138,4 x 67,3 x 7,3 mm, a težak je 148 grama. Što se tiče ostalih detalja, jedan od najjačih aduta modela iPhone SE treće generacije, kojeg možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi, je moćni čipset – Apple A15 Bionic, koji koriste uređaji iPhone 13 serije. Telefon ima 3 GB RAM-a, te 64 GB interne memorije.

Ekran je 4.7-inčni Retina IPS LCD, formata 16:19, rezolucije 750×1334 i standardnog 60 Hz osvježenja. Podržava prikaz širokog spektra boja (DCI-P3), Dolby Vision, HDR10 reprodukciju i True Tone. Takođe, posjeduje i Haptic Touch.

Što se tiče kamera, prednja je od 7 MP, a zadnja od 12 MP. Američki tehnološki gigant garantuje da ovi senzori omogućavaju stvaranje vrhunskih fotografija i 4K HDR videa, a sve zahvaljujući pomenutom vrhunskom procesoru.

Važno je pomenuti da iPhone SE 3 ima i 5G podršku, te da je kapacitet baterije 1821 mAh. Takođe, uređaj je vodootporan po IP67 certifikatu, a između ostalog posjeduje i Touch ID senzor otiska prsta.

Njegova prednost je i povoljna cijena, što je razlog više da posjetite m:tel poslovnice, gdje imate i mogućnost plaćanja na rate.