Tražite kvalitetan tablet – birajte Samsung Tab Active 3 

Ako vam je potreban snažan tablet, da vas prati i tokom najzahtjevnijih poslovnih zadataka i avantura – Samsung Tab Active 3 je savršen za vas.

Možete ga pronaći u bogatoj m:tel ponudi i još platiti na rate bez kamate i sigurno nećete zažaliti.

Samsung uređaji su poznati po kvalitetu, a za tablet Samsung Tab Active 3 iz kompanije tvrde da je izuzetno snažan i spolja i iznutra.

Naglašavaju da čvrst dizajn pruža zaštitu od vode, prašine i pada sa 1,5 metra visine. Takođe, njegova prednost je zamjenjiva baterija od 5050 mAh te poboljšan NFC modul za veću produktivnost. Dakle, ako planirate provesti više dana u prirodi, gdje nemate električne energije, samo ponesete punu rezervnu bateriju i korištenje tableta biće duplo duže.

Tu je i S Pen olovku otporna na prašinu i vodu, koja će vam olakšati posao i sa kojom ćete čak i sa rukavicom na ruci na ekranu od 8 inča zabilježiti svaku ideju i precizno iscrtavati skice.

Uređaj pokreće procesor Exynos 9810, dovoljno moćan da brzo i lako pokrene i velike fajlove i najzahtjevnije programe. Tablet dolazi sa Wi-Fi6 i MIMO podrškom te impresivnom eksternom memorijom od 1 TB.

I kamera je jedna od stavki koja je važna prilikom kupovine ove vrste uređaja. Južnokorejski gigant pobrinuo se da zadnja od 13 MP Samsung Tab Active 3 svaki put snimi oštre fotografije, sa naglašenim detaljima. I prednja od 5 MP omogućiće vam čistu sliku prilikom video poziva.

Više informacija o ovom sjajnom tabletu možete pronaći www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.