Tražite budžetski telefon? Birajte Alcatel 3L!

Model Alcatel 3L je budžetski telefon koji donosi spoj dobrih kamera, s obzirom da je u pitanju sistem od tri AI senzora.

Da, jedan od najznačajnijih segmenata ovog telefona svakako su njegove kamere. Naime, pomoću 48 MP AI kamere, makro senzora od 2 MP i ultraširoke kamere od 5 MP korisničko isustvo fotografisanja će biti podignuto na viši nivo.

Istovjetan slučaj je i sa njegovom 8MP selfie kamera i LCD blic, pri čemu će fotografije biti podjednako dobre bez obzira da li su nastale na dnevnom ili noćnom svjetlu.

Sve to prati snažni Octa-Core procesor te baterija od 4.000 mAh, što će omogućiti sate fotografisanja, a dodatni užitak pri pogledu na sam sadržaj nudi i impresivni 6,22-inčni HD+ ekran s odnosom stranica 19:9.

Ovaj model ima 4 GB RAM-a i čak 64 GB interne memorije koja osigurava jednostavno pokretanje bilo kog sadržaja i uživanje u video-zapisima, fotografijama, strimovima i igricama bez ograničenja.

Ovaj uređaj ima i poseban prekidač Google Assistant koji omogućava bolju pristupačnost, a njega, kao i druge telefone brenda Alcatel potražite i u ponudi kompanije m:tel.