Tesla televizori – uređaji za svaki dom

Smart televizori brenda Tesla na tržištu su prisutni uz široku ponudu bez konkurencije u svom cjenovnom rangu.

Danas vam preporučujemo da vaš naredni televizor bude kompanije Tesla, a u m:tel ponudi izaberite jedan od pet ponuđenih modela iz serije 3, koju odlikuje odličan ugao gledanja, veliki izbor dimenzija, pažljiva izrada i savremen dizajn.

Model TESLA 42Q310BF FHD nudi sjajno korisničko iskustvo sa ekranom od 42” koji donosi žive boje i odličan kontrast. Posjeduje MPEG redukciju koja je zadužena za čistu sliku, a uz jednostavna podešavanja, opcije povezivanja na različite pametne uređaje su lako razumljive svim korisnicima.

TESLA 50Q310BU je model koji dolazi sa ekranom od 50” i snažnim zvukom za koji se pobrinuo Dolby Digital. Posjeduje 2 USB priključka, 3 HDMI ulaza, mogućnost priključivanja slušalica te dvije godine garancije.

Iz serije 3, vjerujemo da će vam biti interesantan i model TESLA 32T303SH. Ekran je veličine 32”, a posjeduje i pojačivač boje. Stereo Dolby Digital zvučnici će se pobrinuti za kristalno čist zvuk dok gledate omiljene TV sadržaje. Posjeduje mogućnost da priključite USB, HDMI, RF IN, SCART, AV i slušalice. Kupovinom ovog modela televizora, dobijate tri godine garancije.

Klasični model slim Tesla televizora je svakako 32T313BH koji ima ekran veličine 32” i rezoluciju 1366×768. Podržava različite vrste priključaka kao što su HDMI, USB, RF IN, slušalice, SCART i AV. Njegovom kupovinom dobijate dvogodišnju garanciju.

Ukoliko vam odgovara televizor od 32”, obratite pažnju i na model TESLA 32E325BH koji dolazi sa dinamičkim kontrastom 3500:1. Ovaj televizor radi na Linux operativnom sistemu i podržava različite ulazne i izlazne priključke kao i svi modeli iz serije 3. Uz dvije godine garancije, vjerujemo da nećete pogriješiti ukoliko je ovaj model vaš izbor.