Tesla televizori – savršeno se uklapaju u vaš dom i budžet

Televizori brenda Tesla dolaze u više serija i u svim popularnim veličinama, te su prvi izbor brojnih kupaca.

Iskustva mnogobrojnih kupaca nam govore da je kvalitet Tesla televizora, bolji nego kod drugih brendova iste klase. Prednosti ovih telvizora su: niska cijena, posjedovanje osnovnih Smart TV funkcija, garancija te veliki izbor modela koji su dostupni u m:tel ponudi

Na našem tržištu najprodavanije su serije T i S. Uklapaju se u vaš budžet, a pri tome nude vam sjajno korisničko iskustvo. Lako ih povežite sa drugim uređajima koristeći Wi-Fi ili LAN mrežu. 

Dok gledate omiljeni sadržaj, zaboravite na mutnu sliku, lošu rezoluciju i zamor očiju. Podešavanja su jednostavna i svima lako razumljiva. Ne morate brinuti o povezivanju, upotrebi menija ili pretrazi kanala. Dinamički, standardni, prirodni, filmski, stadionski i lični, sve su to formati gledanja koje vam nude ovi TV uređaji.

Tesla televizore prati garancija od tri godine, a ukoliko do 31. decembra kupite jedan od ovih uređaja i registrujete ga na sajtu, taj period je još duži!

Uživajte u praznicima uz m:tel i do kraja februara 2022. godine uživajte u bogatom filmskom i serijskom programu iz HBO, Apollon i Superstar videoteke.

Za više informacija o aktuelnoj punudi Tesla televizora, pozovite 0800 50 000.