Tesla televizori – po vašoj mjeri

Tesla televizori imaju brojne prednosti, zbog čega su među najtraženijim na tržištu. Nude savršen omjer cijene i kvaliteta, tako da kupci znaju šta mogu da očekuju i nema prostora za razočaranje.

Zbog toga su Tesla televizori neizostavan dio bogate m:tel ponude, gdje trenutno možete pronaći modele Tesla 32E325BH, Tesla 55E635SUS (Android), Tesla 50E635SUS (Android) te Tesla 40E635BFS (Android), uz koji na poklon dobijate nosač. Dakle, riječ je o vrhunskim uređajima različitih dimenzija, od 32 do 55 inča.

Svi oni, bez obzira na dimenzije, donose savršeno čistu sliku i zvuk i savršen ugođaj koji god sadržaj da odaberete. Utakmica, serija, film ili kulinarski šou, ovi televizori unijeće zabavu u sve prostorije vašeg doma i još ih vizuelno obogatiti atraktivnim dizajnom.

Iako se radi o najmodernijim tehnologijama, Tesla televizori imaju jednostavna, lako razumljiva podešavanja, što je još jedna od prednosti.

Kako navode iz kompanije, jednom kada povežete svoj bluetooth daljinski upravljač sa TV-om, možete da koristite glasovno upravljanje i zadajete komande čak i kada daljinski nije usmjeren ka televizoru. Zapravo, daljinskim upravljačem možete mijenjati kanale, pojačavati, smanjivati… i iz drugih prostorija vašeg doma, odnosno i onih u kojima nije televizor. Praktično, zar ne?!

Ukoliko razmišljate o kupovini TV-a, pogledajte bogatu m:tel ponudu, gdje uređaje možete platiti i na rate, bez kamate. Tu je i raznovrsna m:tel IPTV ponuda, tako da sve možete riješiti brzo, na jednom mjestu.

Više informacija potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.