Tesla savjeti: Televizor kao dio enterijera

Televizor kao dio interijera? Ukoliko imate neke dileme, Tesla ima korisne savjete za vas!

Mnogo toga, naravno, zavisi od samog prostora u kojem ćete postaviti TV uređaj. Takođe, važan je i stil koji preferirate pri uređenju.

Dizajn Tesla televizora je sveden i moderan, pa neće biti problem da ga prilagodite različitim stilovima uređenja.

Jedan od njih je upotreba zidnih tapeta, koje su neko vrijeme ponovo u modi. Potrebno je samo da odaberete odgovarajuću boju i uzorak i postavite ih na cijeli zid na koji ste namijenili postaviti i televizor.

Ukoliko ste, ipak, više za neko slikarsko rješenje na zidu gdje planirate postaviti TV, ne zaboravite da u ovom slučaju uređaj može biti izvan tog prikaza, ali i kao dio umjetničke cjeline. Pustite mašti na volju!

Ukoliko, pak, niste ljubitelji previše boja i više volite svedeniji stil, crno-bijela kombinacija je pravi izbor za vas. Ona prostoru daje svjež, čist, sofisticiran i elegantan izgled.

Takođe, prirodni materijali kao što su cigla, kamen ili drvo ostavljaju puno prostora za dekorisanje. Zid uređen na taj način već je sam po sebi dovoljno zanimljiv, a uz TV uređaj i zelenilo, koje se odlično uklapa u ovaj koncept, nema greške!

Dobra ideja je i da se poigrate policama za knjige ili sitnije detalje. Zajedno sa TV-om, biće to sjajna cjelina na jednom zidu.

Za manje prostor dobro rješenje je i čisto bijeli zid na kojem će se, osim televizora, naći i uokvirene fotografije, slike i druga umjetnine.

Poigrati se možete i rasvjetom, koja daje romantičan izgled, samo pazite da ne pretjerate s ostalim detaljima.

U svakom slučaju, uživajte uz vrhunske Tesla televizore koje već sada možete pronaći i u ponudi m:tel kompanije.