Tesla 6.4 Lite – za one koji žele moderan i dobro izbalansiran uređaj

Tesla 6.4 Lite, kompanije Comtrade, je jedan od onih telefona za koji kažemo da je dobar izbor za sve korisnike koji su u potrazi za pristupačnim, modernim i pouzdanim uređajem.

Tačnije, u pitanju je telfon za one koji žele moderan i dobro izbalansiran uređaj.

Ovo je budžetski telefon sa naprednim funkcijama, jednostavan i lak za upotrebu. Za to je, između ostalog, zaslužan Android 8.1 Oreo, koji donosi bolje performanse na pristupačnijim uređajima.

Njegov jednoslojni In-Cell HD+ ekran dijagonale 5,5 inča postavljen je direktno na matičnu ploču, što obezbjeđuje kristalno jasan i živopisan prikaz te brže reagovanje na komande, ali i višu rezoluciju u odnosu na klasične LCD ekrane.

MediaTek MTK 6739 čip će vam, uz radnu memoriju od 3GB i bateriju od 2.700 mAh, omogućiti sate i sate upotrebe zahtjevnih aplikacija i video-igara.

DuraSpeed taster je zadužen za brzo i lako gašenje aplikacija koje često ostaju aktivne i nakon što ih ne koristimo, dok se druga ponuđena opcija odnosi na aktiviranje štedljivog režima rada.

Telefon ima dvostruku kameru na poleđini – glavni senzor od 8 MP i pomoćni senzor od 0,3 MP, dok selfie kamera ima 5 MP. Za video-zapise tu je Full HD rezolucija, pri čemu će kamere bilježiti 60 sličica u sekundi.

Uređaj nudi mogućnost upotrebe dvije Nano SIM kartice ili kombinaciju Nano SIM i Micro SD memorijske kartice.