Televizija dostupna svima – m:SAT

Ukoliko imate kuću na selu ili vikendicu na planini, a želite da osjetite bogatstvo televizijskih sadržaja, m:SAT je idealna usluga za vas

Iako namijenjena svima, m:tel usluga m:SAT posebno je interesantna stanovnicima područja do kojih nisu stigle optička, kablovska telekomunikaciona infrastruktura. Upravo su iz tog razloga sela i vikend naselja najčešće lokacije gdje krovove kuća krase m:SAT satelitske antene.

Osnovna prednost ove usluge ogleda se upravo u nepostojanju prepreka, tehničkih niti bilo kojih drugih, da se korisnicima omogući gledanje velikog broja televizijskih kanala u vrhunskom kvalitetu slike bez obzira gdje se oni nalaze. Na kvalitet slike ne utiču ni vremenske neprilike. Sve što je potrebno jeste da se postavi satelitska antena i instalira risiver (prijemnik) i uživanje može da počne.

Ono što posebno raduje je da m:SAT može da se uzme kao samostalna TV usluga, ali i u paketu sa internetom i/ili mobilnom telefonijom. Pored toga što vam omogućava praćenje najaktuelnijih sportskih sadržaja putem Arena Sport kanala, kao i uživanje u mnoštvu filmskih, zabavnih i informativnih kanala, uz m:SAT možete da odaberete i neki od vrhunskih televizora iz bogate m:tel ponude uređaja i otplaćujete ga na rate bez kamata.

Kompanija m:tel uz m:SAT uslugau svakog mjeseca nudi neku novu promotivnu pogodnost za korisnike, poput popusta na cijenu mjesečne pretplate  i akcijskih cijena uređaja, tako da preporučujemo da se o aktuelnim ponudama raspitate putem besplatnog broja telefona 0800 50 905 ili posjetite m:tel web stranicu na adresi www.mtel.ba