Televizija bez granica

Uživajte u najboljim TV sadržajima uz novi televizor iz m:tel ponude

Iskoristite idealnu ponudu televizora za vaš dom i osjetite ljepotu sadržaja koje gledate na novom televizoru. Preporučujemo vam tri modela koja možete pronaći u m:tel ponudi.

Sa LG televizorom iz m:tel ponude, poboljšajte sve što gledate. Četverojezgreni procesor uklanja šum u video sadržaju i obrađuje ga do kvalitete koja je približna UHD rezoluciji. Uz širok ugao gledanja, gledajte omiljeni sadržaj sa realnim bojama, bez obzira na to gdje sjedite.

Na velikom ekranu Sony Android televizora, pogledajte kako zabava postaje realistična kad kombinujete živu i jarku sliku, oštrinu 4K prikaza sa zvukom koji vas okružuje. Budite u samom središtu scene dok će se prefinjeni dizajn televizora odlično uklopiti u svaki moderan prostor.

U slici Samsung Smart televizora naprosto ćete se izgubiti jer njegova tehnologija omogućava nijanse boja koje su poput stvarnih tako da možete vidjeti svaki, pa i najmanji detalj. Uglađen više nego ikada, ovaj model ima izvanredno tanak profil koji će se potpuno uklopiti u vaš prostor dajući mu minimalistički izgled i eleganciju.

Uživajte u svim pogodnostima moderne televizije uz novi televizor na rate. Ako se do kraja avgusta ove godine odlučite da postanete novi m:tel IPTV korisnik ili reugovorite postojeći paket, kao bonus dobićete i Apollon videoteku na besplatno korištenje do 31. oktobra 2021.

Više informacija o m:tel paketima i ponudi televizora na rate potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.