Telekom Srbija predstavio serije publici u Dubrovniku

Najvažniji festival TV industrije u ovom dijelu Evrope koji okuplja profesionalce iz cijelog svijeta, NEM Dubrovnik, ugostio je kompaniju Telekom Srbija kao najvećeg proizvođača serijskog sadržaja u regionu.

Telekom Srbija je, u okviru glavnog programa festivala, predstavio svoju produkciju kratkim pregledom osam najpopularnijih autorskih serija, a posjetioci festivala imali su priliku da pogledaju i premijere nove igrane serije ove kompanije „Zlatni dečko“, čija je filmska verzija već postigla odličan uspjeh u Srbiji, kao i seriju „Šetnja sa lavom“, savremenu priču koja će donijeti pravo osvježenje na male ekrane.

„Telekom Srbija je za kratko vreme postao najveći proizvođač TV sadržaja u regionu i na taj način uneo je  velike promene u filmsku i serijsku produkciju u Srbiji i okolnim zemljama. Naša ambicija je da kvalitetnom i raznovrsnom ponudom postanemo regionalni lider u domenu multimedije i nastavimo sa uspešnom internacionalizacijom naših serija širom sveta promovišući Balkan kao plodno tlo za proizvodnju kvalitetnog sadržaja“, izjavio je generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić.

Telekom Srbija predstavio serije publici u Dubrovniku

Nastup srpske kompanije izazvao je veliko interesovanje učesnika i posjetilaca festivala, a reakcija publike na predstavljen sadržaj potvrdila je vrhunski kvalitet koji se već duže vrijeme pripisuje serijama iz produkcije Telekoma Srbija, koja okuplja najveća imena srpske i regionalne kinematografije.

Pored popularnosti kod publike širom Balkana, serijski sadržaj Telekoma Srbija postiže i zapažene internacionalne uspjehe, te su se neki od najgledanijih naslova ove kompanije već našli u ponudama striming platformi u Evropi, SAD-u, Latinskoj Americi, kao i na Bliskom Istoku i Indiji.

Isto tako, pozitivne reakcije na serije Telekoma Srbija nisu izostale ni na trodnevnom festivalu u Dubrovniku. Među stotinama učesnika NEM-a, Telekom Srbija izdvojio se izuzetnom ponudom, kojom je potvrdio svoju poziciju u domenu produkcije vrhunskih serija u regionu i pokazao da je spreman da parira najvećim TV produkcijama svijeta.