Telefoni za početnike i mlađe korisnike

Ukoliko ste u potrazi za telefonom koji je primjeren za početnike i/ili mlađe korisnike, donosimo prijedloge nekoliko modela dostupnih u m;tel ponudi.

Konkretno, predlažemo da to bude neki od ova dva modela – ZTE Blade A54 i Xiaomi Redmi A3, ali u našoj ponudi svakako možete pronaći još telefona sličnih performansi.

Dva pomenuta modela iz m:tel ponude su trenutno dostupni uz duple gigabajte mobilnog neta u m:tel Pretplata tarifama, što je svakako razlog više da razmislite upravo o njima, ukoliko vam treba uređaj za nekoga ko tek postaje korisnik pametnog telefona, odnosno mlađeg korisnika, koji se tek upoznaje sa smartfonom.

ZTE Blade A54
Izvor fotografije: www.ztedevices.com

Ako se odlučite za kvalitetni ZTE Blade A54 telefon, u m:tel ponudi je trenutno dostupan uz mjesečnu ratu od samo 5,98 KM.

Ovo je uređaj atraktivnog, originalnog dizajna, čime će najprije privuči vašu pažnju. Ni njegove karakteristike neće vas razočarati. Sa 4 GB RAM-a, ovaj telefon pruža glatko korisničko iskustvo, omogućavajući vam da bez problema obavljate više zadataka odjednom.

Interna memorija od 64 GB pruža dovoljno prostora za sve vaše aplikacije, fotografije i video zapise, a ukoliko vam je potrebno još više memorije, tu je mogućnost proširenja putem microSDXC kartice.

Ekran od 6,6 inča sa IPS LCD tehnologijom nudi jasan i živopisan prikaz, što ga čini pogodnim za gledanje video zapisa, igranje igara i pregledanje sadržaja. To prati baterija kapaciteta 5.000 mAh, koja obezbjeđuje dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem.

Glavna kamera ZTE Blade A54 od 13 MP omogućava vam da zabilježite sve važne trenutke u visokoj rezoluciji, dok sekundarna kamera od 2 MP pomaže u stvaranju bokeh efekata.

Izvor fotografije: Xiaomi

Prefinjen i originalan dizajn Xiaomi Redmi A3 telefona je stvoren da privlači pažnju. Sa dovoljno memorije za sve što vam treba, ovaj model može biti vaš uz mjesečnu ratu od 10,02 KM.

Kao spoj izvrsnih performansi, modernog dizajna i pristupačne cijene, ovaj uređaj je dobar izbor za korinike koji od upametnog telefona očekuju pouzdanost i funkcionalnost, čemu svjedoči i baterija kapaciteta 5.000 mAh,

Njegov ekran od 6.5 inča koristi IPS LCD tehnologiju, koja pruža jasne i živopisne boje. Opremljen je Mediatek Helio G36 procesorom i 4 GB RAM-a, kao i trostrukom kamerom na zadnjoj strani. Prednja kamera od 5 MP savršena je za selfije i video pozive.

Kupovinom nekog od ova dva telefona te  jednu od m:tel Pretplata tarifa, tokom oktobra možete uživati u duplom mjesečnom bonusu za mobilni net: Start sa 6 GBPlus sa 10 GBPlus NET ili Top sa 50 GBMax sa 100 GB ili Premium tarifa sa 200 GB mobilnog neta!