Tablet Lenovo TAB M10 HD – zabava za cijelu porodicu

Ako trebate kvalitetan tablet, koji će zadovoljiti potrebe svih članova porodice, zavirite u bogatu ponudu kompanije m:tel i izaberite uređaj Lenovo Tab M10 (HD).

Radi se u drugoj generaciji M10 modela, sa ekranom od 10,1 inča, koji pokreće MediaTek-ov Octa core procesor Helio P22T, radnog takta 2.3 GHz, baziran na Cortex A53 jezgrama. Ekran je HD rezolucije slike, izrađen u IPS tehnologiji.

Tablet posjeduje 4 GB RAM memorije i 64 GB interne memorije. Što se tiče kamera, prednja je od 5 MP, a zadnja od 8 MP, dok je maksimalna rezolucija videa Full HD sa 30 fps. Operativni sistem je Android, a uređaj dolazi s baterijom od 5000 mAh.

Lenovo Tab M10 (HD) je dimenzija 241,5 mm (visina) x 149,4 mm (širina) x 8,3 mm (debljina). Težak je 420 grama. Valja pomenuti da posjeduje FM radio i LTE. Riječ je izdržljivom porodičnom tabletu, koji omogućava zabavu za sve generacije.

Elegantnog izgleda, sa atraktivnim metalnim kućištem, osvaja i najizbirljivije kupce. U kombinaciji sa pristupačnom cijenom, savršena je prilika za sve one kojima je potreban pouzdan uređaj dugog vijeka trajanja.