Tablet baš po tvojoj mjeri: Alcatel 1T 10 WiFi

Sa tabletom Alcatel 1T 10 doživjećete veći kvalitet zabave gdje god da krenete.

A možete da ga ponesete svuda, jer je u pitanju najlakši tablet u ovim dimenzijama. Alcatel 1T 10 teži svega 415 grama i dokazano je izdržljiv, pouzdan i stabilan, a nudi izuzetan kvalitet.

Njegov ekran od 10,1 inča i moćan dinamički zvuk klase K čine vaše medije impresivnim. Snažno postolje za tablet zvučnika Alcatel 1T 10 čini vokale oštrim i produžava bas odziv, tako da možete ispuniti svaku prostoriju moćno dinamičnim zvukom.

Podržava ga baterija od 4.000 mAh što znači da uz jedno punjenje, osam časova možete gledati sadržaj na internetu ili igrati igre. Tablet dolazi sa 16 GB interne memorije uz mogućnost proširenja do 128 GB.

Vrlo je jednostavno dizajniran, ima kućište od plastike s metalnim ivicama. Zadnji poklopac je isto od plastike, ali je “gumiran”, što umanjuje mogućnost da vam tablet isklizne iz ruke.

S prednje strane nalazi se kamera od 2MP. Za povezivanje, tu je standardna WiFi veza, te miniUSB ulaz.

Sa njim možete da radite više zadataka i odmah pristupate svojim omiljenim medijima pomoću paketa pametnih funkcija koje uključuju Google pomoćnik, Google fotografije i brzi pristup.

Kada želite da djeca budu nečim zaokupljena, dječiji režim Alcatel 1T 10 im pruža zabavno i bezbjedno vrijeme ispred ekrana. I to tako prate željeni sadržaj bez reklama, dok je roditeljima omogućeno da odrede vrijeme korištenja te da izaberu koje će aplikacije biti dostupne djeci.

Iskoristite sve pogodnosti ovog uređaja koji možete po povoljnoj cijeni da kupite u m:tel prodajnim mjestima.