Sve NBA zvijezde na jednom mjestu

Uživajte u najboljoj svjetskoj košarci ove jeseni

Magiju NBA lige doživite u novoj sezoni koja će biti uzbudljiva ne samo po velikom broju nevjerovatno dobrih timova koji pretenduju na sam vrh, već i zato jer je u pitanju jubilarna 75. sezona u kojoj će se posebno evocirati uspomene na najveće uspjehe i odati počast najboljim ekipama i igračima.

Košarkaški spektakl, takmičenje bez premca i suočavanje najboljih igrača iz cijelog svijeta, potražite na NBA kanalu na poziciji 106 u osnovnom m:tel TV Paketu, gdje ćete biti u prilici da pratite mnogobrojne direktne prenose, uz posebne emisije i ekskluzivne goste.

Pored NBA lige na Arena Sport i NBA TV kanalima, pratite NBA utakmice po izboru i online sa NBA paketima 3-Game Choice ili NBA League Pass-om, ako ste korisnik m:tel pretplate ili integrisanih usluga.

U ponudi NBA paketa za pristup NBA sadržaju možete izabrati 3-Game Choice da gledate tri NBA utakmice po vašem izboru i po cijeni od 3,90 KM u periodu od 30 dana od datuma aktivacije ili NBA League Pass sa kojim možete gledati sve NBA utakmice u direktnom prenosu u periodu od 30 dana od datuma aktivacije po cijeni od 23,90 KM.

NBA League pass izdvaja i dodatni video sadržaj i pružiće vam mnogo zanimljivih informacija o NBA igračima.

Spremite se, nova, uzbudljiva NBA sezona počinje!

Za više informacija o NBA paketima posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.