Svaka dobra serija je još bolja na Tesla televizorima

Dobre serije su neizostavan dio m:tel IPTV-ja, ali su svakako još bolje ukoliko ih gledate na vrhunskim TV uređajima!

Zato je naša preporuka da to budu Tesla Smart televizori koji objedinjuju klasičan TV sa telefonom, računarom i tabletom, uz listu aplikacija sa Google Play prodavnice, komforno krstarenje internetom i novu dimenziju aktivnosti na društvenim mrežama.

Tesla televizori Smart serije dolaze sa instaliranim Android TV-om te nude nezaboravno iskustvo gledanja mnoštva filmova, serija, TV programa, aplikacija, igrica, uz sadržaje sa mobilnih uređaja i kućnih računara koji se na velikom ekranu osjećaju kao kod kuće.

A kad već spominjemo serije, jedna od onih koju svakako preporučujemo je “Crna svadba”, ostvarenje koje vikendom možete gledati na Superstar TV kanalu u okviru m:tel IPTV-ja. Ovaj psihološki triler, nabije folklornim elementima, intrigira već samom tematikom kojom se bavi – u pitanju je istoimeni stari vlaški obred sa kojim će se suočavati akteri u ovoj seriji.

Ova serija je jedna od onih koje nas prikuju uz male ekrane, pa ako je možda baš sad vrijeme da nabavite novi TV uređaj – evo preporuke.

Tesla TV uređaje potražite u ponudi kompanije m:tel i izaberite onaj za koji vjerujete da će unaprijediti vaše iskustvo gledanja probranog sadržaja. I ne zaboravite – svaka dobra serija je još bolja na Tesla televizorima!