Super poklon samo za kupce vrhunskog TCL televizora

Televizor TCL 55C735, koji pruža vrhunski ugođaj, savršeno se uklapa u svaki enterijer. Ukoliko se odlučite za njegovu kupovinu u kompaniji m:tel, na poklon ćete dobiti pametni usisivač TCL Sweeva 1000, koji će vam olakšati kućne poslove i uštedjeti vrijeme. Sjajna prilika, zar ne?!

Ako još uvijek niste sigurni da je baš ovaj televizor od 55 inča najbolji izbor za vas, možda će vas u to uvjeriti njegove performanse.

Naime, TCL 55C735 je moderan, vrlo atraktivan model, koji donosi savršeno čistu sliku i zvuk, zbog čega ćete slobodno vrijeme rado provoditi ispred “velikog ekrana”. Pored toga što će vam uljepšati enterijer, u koju god prostoriju da ga smjestite, on će unijeti i toplinu i kino ugođaj.

Zahvaljujući moćnom procesoru, učitavanje aplikacija biće brže nego ikada, a igranje igrica glatko i besprijekorno, bez ikakvih prekida. Pristup sadržajima je još jednostavniji jer ovaj uređaj posjeduje glasovnu kontrolu, te ne zahtijeva upotrebu ruku, što znači da možete „razgovarati“ sa svojim televizorom.

Zvuk je Dolby Atmos kvaliteta, a ekran impresivne stope osvježavanja od 144 Hz. Osim što ne zamara oči, na njemu su boje uvijek prirodne i žive, a svaki detalj savršeno naglašen.

Više informacija o ovom televizoru, koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.