Stiže treća sezona “Državnog službenika”

Od 23. aprila, vikendom od 21.00 na kanalu Superstar TV u okviru m:SAT i m:tel IPTV ponude

Emitovanje treće sezone TV serije „Državni službenik“ u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbija i kuće „Film danas“ počinje 23. aprila na kanalu Superstar TV.

Treća sezona bavi se najaktuelnijom mogućom temom – korona virusom  i pandemijom. Radnja serije se odvija u vrijeme zatvaranja zemlje, policijskih časova, tišine; jedne potpune nepoznanice u kojoj je cijeli svijet stao i sve sem zdravlja i opstanka je postalo nevažno. I mi smo svi stali na prvi pogled – ali naši agenti, glavni junaci ove serije; nisu. Oni nikad ne staju. Borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika ove zemlje – postala  je njihova svakodnevnica. Lazar Stanojević (Milan Marić) gazi preko mrtvih da sačuva prvo svoju porodicu i ljude koji voli ali i da ispuni svoj zadatak državnog službenika jer je njemu služba svetinja. Služba radi sve što može da sačuva stanovništvo, jer se i u takvom sveopštem beznađu pojavljuju lešinari i oni koji gledjaju svoj interes. Borba dobrog i zla je neprekidna. 

Hoćemo li preživjeti? Šta je pozadina svega? Zašto? Kako? Gdje je kraj? 

Agenti ne staju u svojim pokušajima da odgovore na ova pitanje stižu do raznih strana, preko Bugarske, Turske, Kine… Svijet stoji. Zlo nikad.

Uloge tumače:
Milan Marić, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Marko Baćović, Milena Radulović, Igor Đorđević, Marta Bjelica,  Ljubomir Bulajić, Nina Nešković, Nenad Okanović, Vaja Dujović, Petar Benčina Nikola Pejaković, Ana Lečić, Anja Stanić – Ilić, Anđelika Simić i drugi.

https://www.youtube.com/watch?v=IQJl14-fZcI&feature=emb_logo