Šta donosi nova Galaxy A serija telefona

Samsung Electronics je nedavno predstavio svoje najnovije modele u popularnoj Galaxy A seriji – Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G.

Oba uređaja imaju Super AMOLED ekrane od 6,4 inča na Galaxy A54 5G i 6,6 inča na Galaxy A34 5G. Imaju poboljšanje za optimalnu vidljivost na otvorenom čak i pri jakom suncu, sa unaprijeđenim Vision Booster-om i brzinom osvježavanja od 120Hz. Ove karakteristike osiguravaju da ekrani ostanu pouzdani u svim uslovima osvjetljenja.

Pored impresivnih ekrana, Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G takođe garantuju do četiri generacije ažuriranja operativnog sistema i pet godina bezbjednosnih ažuriranja. Ove funkcije omogućavaju korisnicima da pristupe najnovijem softveru i bezbjednosnim funkcijama za maksimalnu dugovječnost pametnih telefona.

Zahvaljujući funkcijama Samsung Galaxy Nightography i VI, i Galaxy A54 5G i GalaxyA34 5G isporučuju slike visokog kvaliteta čak i u uslovima slabog osvjetljenja, a prednja kamera GalaxyA54 od 32 MP bilježi nevjerovatne detalje.

Pohvalna je i oštrina video snimaka sa poboljšanom optičkom stabilizacijom slike (OIS) i video digitalnom stabilizacijom slike (VDIS). Za noćne avanture i uslove slabog osvjetljenja funkcija noćnog režima pomaže korisnicima da snime više detalja proširujući veličinu piksela kamere.

Po prvi put na najnovijim uređajima serije Galaxy A korisnici mogu lako da uklone neželjene sjenke i odsjaj pomoću poboljšanih alata za uređivanje.

Samsung-ovi novi modeli donose napredne bezbjednosne funkcije, kao što je Samsung Knox, koji osigurava da se korisnički podaci drže pod ključem s visokim nivoom bezbjednosti mobilnih uređaja. Takođe, ovi modeli pružaju pristup kontrolnoj ploči za bezbjednost i privatnost, koja omogućava korisnicima da prate kako aplikacije prate njihove podatke i pruža jednostavne načine da se zaustavi neželjeno prikupljanje podataka.

Kada korisnici žele podijeliti važne datoteke koje sadrže osjetljive ili lične informacije s najvišim nivoom privatnosti i kontrole, funkcija Privatno dijeljenje omogućava im da dijele datoteke samo s određenim primaocima u ograničenom vremenskom periodu, bez mogućnosti snimanja ekrana.

Više informacija o Samsung Galaxy telefonima potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na sajtu mtel.ba.