Šta donosi najjača varijanta telefona Realme GT5

Proslavljajući pet godina brenda, Realme je predstavio svoj novi telefon Realme GT5, sa kombinacijom vrhunskih performansi.

Realme GT5 se ističe brzim punjenjem, velikom količinom RAM-a i memorijom za čuvanje podataka. Dostupan je u dvije verzije, sa različitim brzinama punjenja.

Jača verzija ima brzo punjenje od 240 W i 24 GB RAM-a sa 1 TB memorije za skladištenje, dok “slabija” dolazi sa brzim punjenjem od 150 W i opcijama za 12/256 GB ili 16/512 GB memorije.

Telefon pokreće Snapdragon 8 Gen 2 čipset, uz podršku za brzo hlađenje. Ekran je dijagonale 6,74 inča, sa brzinom osvježavanja od 144 Hz i 1.5K rezolucijom.

I kamere su odlične. Na zadnjoj strani nalaze se glavna od 50 MP, ultraširoka od 8 MP i makro kamera od 2 MP. Zahvaljujući njima Realme GT5 se može pohvaliti impresivnim fotografijama i mogućnostima snimanja.

Telefon dolazi u dvije atraktivne boje koje privlače pažnju. Prva je zelena varijanta sa mat završnom obradom, koja daje telefonu modernu i svježu estetiku. Druga opcija je srebrna boja sa završnicom koja podsjeća na ogledalo, pružajući elegantan i luksuzan izgled. Obje dodatno ističu visokokvalitetnu izradu koja je karakteristična za uređaje ovog brenda.

Vrhunske Realme telefone možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.