Spreman za sve izazove – Redmi Note 11

Obratite pažnju na novi Xiaomi model iz m:tel ponude

Povoljna cijena, moderan dizajn, vrhunski ekran i baterija, te kamera od 50 MP dovoljan su razlog da pažnju usmjerite u novi Xiaomi model – Redmi Note 11.

Sa izvanrednim AMOLED ekranom uronite u svijet čuda uz bogat prikaz boja, vrhunsku osvjetljenost, kontrast i rezoluciju. Sa brzinom osvježavanja od 90 Hz, sve što na njemu gledate teći će glatko.

Mlađi korisnici će uživati jer telefon ima besprijekornu osjetljivost na dodir, što omogućava odlično iskustvo u pregledu društvenih mreža ili igranju igrica sa brzim odzivom.

Za oštre i jasne slike glavnu riječ ipak ima kamera od 50 MP s objektivom f/1.8 i PDAF auto-fokusom kojoj je pridružena ultraširokougaona kamera od 8 MP.

Redmi Note 11 ima brz i moćan 6 nm procesor i odličnu 5.000 mAh bateriju sa 33 W Pro brzim punjačem za minimalno čekanje kada je telefon na punjaču.

Sa novim telefonom, podijelite ljeto sa svima, pošaljite najbolje fotke i zabilježite svaku uspomenu.

Aktivirajte Roming NET opciju i opušteno komunicirajte u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Grčkoj, Turskoj, Španiji i na mnogim drugim destinacijama.

Više informacija o Redmi Note 11 telefonu dobićete u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.