Sportski spektakl i odličan TV uređaj – imamo savršen spoj za vas

U susret Ligi prvaka i Ligi Evrope, imamo savršen spoj za vas – sportski spektakl i odličan TV uređaj.

Naime, već ovog dana, tačnije večeras startuje Liga prvaka, a od 21 čas snage će odmjeriti Barselona i Pariz Sen Žermen te Lajpcig i Liverpul. Sutra, u istom terminu, na redu su utakmice između Porta i Juventusa, a u drugom meču se sastaju španska Sevilja i Borusija iz Dortmunda.

Utakmicu između Crvene Zvezde i Milana, u Ligi Evrope, možete gledati samo na Areni Sport 1 u četvrtak, 18. februara, od 18:55 časova.

Sve fudbalske mečeve možete pratiti na Arena sport kanalima, u osnovnom m:tel IPTV paketu. Inače, ukoliko sada postanete korisnik nekog od pomenutih paketa, ostvarujete 25% popusta na pet mjesečnih pretplata. Ova ponuda se odnosi na sve one koji tek planiraju da postanu korisnici m:tel integrisanih usluga, na one m:tel korisnike koji uvedu neku novu uslugu u svoj paket i na one koji reugovore svoj postojeći m:tel paket na 24 mjeseca.

Užitak u svim sportskim, ali i drugim sadržajima je svakako mnogo bolji ako ih gledate na odličnom TV uređaju, pa imamo i tu vrstu preporuke za vas! Iz bogate ponude m.tel kompanije ovaj put izdvajamo uređaje (uz m:tel IPTV preporuka uz paket TV+NET+TEL: M+):

– Televizor TESLA 43Q300BF FHD koji iznosi 144 KM, odnosno 12 mjesečnih rata po 12 KM

– Televizor SONY KD55XH8096 Android koji iznosi 1248 KM, odnosno 12 mjesečnih rata po 104 KM

Više informacija i detalje o uređajima potražite na www.mtel.ba ili pozovite m:tel Call centar na 0 800 50 000.