Sportski dan na Gradskom stadionu u Banjaluci

Fudbalski klub Borac i Atletski klub Banjaluka, uz podršku Fudbalskog saveza Republike Srpske i kompanije m:tel organizovali sportsku manifestaciju za mališane

 

Protekle sedmice, na Gradskom stadionu u Banjaluci održan je “Sportski dan”. Organizovali su ga Fudbalski klub Borac i Atletski klub Banjaluka, a uz podršku Fudbalskog saveza RS i naravno uz prijateljsku podršku kompanije m:tel.

Na pomoćnom terenu, podijeljenom u četiri sektora, organizovani su turnir u fudbalu, takmičenje u atletici, kao i tereni zabavnih poligona na kojima su učestvovali mnogobrojni mališani.

Ovom prilikom na simboličan način ozvaničen je i završetak radova na terenu sa hibridonom travnatom podlogom Gradskog stadiona, kao i početak radova na postavljanju atletske staze, čime će ovo sportsko zdanje dobiti novi, moderniji izgled, ali i obezbijediti još bolje uslove fudbalerima i atletičarima u narednom periodu.

Događaju su prisustvovali seniori i juniori banjalučkog Borca, a Fudbalski savez Republike Srpske i kompanija m:tel podijelili su učesnicima prigodne poklone.