Sony televizori za ljeto puno sjajnih sadržaja

Postanite korisnik m:tel paketa i uz potpuno novo iskustvo televizije osjetite ljepotu sadržaja koje gledate na novom Sony televizorom.

U m:tel ponudi možete pronaći brojne sjajne uređaje koji će vam ponuditi vrhunski ugođaj tokom gledanja omiljenih filmova ili utakmica.

Za vas smo ovaj put izdvojili modele Sony KD49XH8096BAEP i Sony KD65X80JCEP.

Sony KD49XH8096BAEP je 4K HDR TV s 4K HDR procesorom X1, koji donosi širu paletu tonova i vjerno prikazuje cijeli raspon boja i nijansi. Ima ekran veličine 49 inča, sa rezolucijom slike 3840×2160 i sa frekvencijom osvježavanja od 400 Hz.

Velik dinamički opseg (HDR) čuva detalje koji se inače gube u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima, čime se dobija mnogo dinamičnija slika. Slušanje je jednako realistično kao i gledanje, uz ClearAudio+ fino podešavanje dobićete zvuk koji se prostire svuda oko vas.

Ovim uređajem dobićete udobno, prirodno mjesto u životnom prostoru jer je dizajn nadahnut vizijom „mekog minimalizma“, koncepta koji objedinjuje tople, prijatne oblike i teksture sa jednostavnim konfiguracijama, kako bi se produbio doživljaj gledanja.

Sony KD65X80JCEP TV dolazi sa Android operativnim sistemom i sve omiljene Android aplikacije su na dohvat ruke. Ekran veličine 65 inča donosi vam sliku u rezoluciji 3840×2160, sa frekvencijom osvježavanja od 400 Hz, uz dinamički kontrast i pojačivač boje plusLive Colour.

Izaberite veličinu ekrana po želji i novi televizor kupite na rate, bez kamata, po najboljim cijenama i na najjednostavniji način uz preporučeni paket TV+NET+TEL+MOB:M+ ili neki drugi iz m:tel ponude.

Više informacija potražite na najbližem prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 08005000 ili na www.mtel.ba.