Sony televizori unose zabavu u vaš dom

Televizori Sony 55X75WL (Google TV), Sony 65X75WL (Google TV), Sony 75X75WL (Google TV) koje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi, unijeće zabavu u vaš dom, ali i vaš život.

Riječ je o uređajima većih dimenzija – 55, 65 i 75 inča, koji će uljepšati svaki prostor i učiniti ga ugodnijim za boravak.

Izuzetno tanak, sa kvalitetnim ekranom rezolucije 3840×2160 px koji donosi uzbudljive sadržaje 4K HDR kvaliteta, ovaj model televizora svaki sadržaj čini još zanimljivijim i prijatnijim za gledanje.

Oštri detalji, savršeno realne boje i kvalitetan zvuk doprinijeće da u filmu, utakmici, seriji… uživate od prvog do posljednjeg trenutka. Kino-doživljaj, dakle više napetosti i realističnosti, omogućiće Dolby Vision, dok će Dolby Atmos svaki djelić vaše prostorije ispuniti jasnim zvukom.

Izvor fotografije: www.sony.ba

Dakle, za koji god uređaj da se odlučite, napravićete dobar potez. Svaki od ovih televizora je vrhunskog kvaliteta, presudna prilikom kupovine može biti samo veličina prostorije u koju ćete ga smjestiti.

Podsjećamo, u kompaniji m:tel možete pronaći sjajne pametne uređaje i još ih platiti na rate, bez kamate. U ponudi je i m:tel IPTV, koji nudi pregršt zanimljivih sadržaja za sve generacije.

Više informacija o tome potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.