Sony objavio tizere za Xperia Mark III telefone

Kompanija Sony uskoro predstavlja nove Xperia Mark III telefone, a prije same najave o premijeri publika je mogla vidjeti nekoliko tizera.

U svim dosadašnjim najavama ovih telefona kompanija je sebe jasno označila kao lidera među grupacijama sa kreativnom zabavom koja nosi solidne temelje tehnologije.

Prvi video snimci jasno naglašavaju da je ostalo još malo do premijere novih modela. Ipak, na samim snimcima se ne vidi mnogo prikaza Sony Xperia 1 III i Xperia 10 III, za koje se najavljuje da će biti zvijezde ove premijere. Ipak prikazano je dosta dodatnih predmeta, poput slušalica, kamera i mnogobrojne profesionalne tehnološke opreme.

Iz kompanije su istakli da sam dizajn uređaja neće pretjerano odskakati u odnosu na prethodnike, ali je naknadno objavljeno da će telefoni imati unapređenja koja uključuju trostruki setap kamera i periskop novije generacije.

Objavljeni video snimci pokazuju i neke starije modele kao što su Xperia 1 II i Xperia Pro koji su do sada bili lideri ove grupacije telefona. Naravno, Sony nije zaboravio ni na svoje filmove, muziku i gaming studije iz čijih su izvora brojne tehnologije na telefonima korištene.

https://www.youtube.com/watch?v=aw3FnkIFia8