Snažni i moćni – nova ponuda telefona u m:tel web shop-u

Vrhunski telefoni sa popustom i na rate

Za mlađu generaciju, za ljubitelje igrica, kao i za zahtjevnije korisnike, koji žele odličan telefon velikog ekrana, sa moćnim karakteristikama i optimalnom cijenom, preporučujemo dva modela iz m:tel web shop ponude.

Fantastični telefon premium dizajna, OnePlus Nord nudi otprilike sve što želite od kvalitetnog telefona.

Dvije prednje kamere od 32 MP i dodatna širokougaona od 8 MP obezbijediće vam selfie fotografije na kakve do sada niste navikli.

Četvorostruka zadnja kamera, poput skupljih modela, ima optičku stabilizaciju slike koja će eliminisati zamućenje a na velikom ekranu sa osvježavanjem slike od 90 Hz sve će teći glatko i brzo.

Snažni Snapdragon 765G procesor, dosta memorije i brzo punjenje zaokružuju izvanredne karakteristike koje OnePlus Nord nudi.

Sa Black Shark 4 gejmerskim telefonom svaka igra je stvarna a svaki doživljaj vrhunski.

Black Shark 4 izdvaja njegov moćni dizajn, specijalno stilizovan za igrače, snažne performanse, nevjerovatno osvježavanje ekrana, visoka rezolucija, super brzo punjenje i napredno hlađenje.

Za precizno igranje u takmičarskim igricama tu su i dodatno ugrađeni dugmići koje po potrebi možete aktivirati.

Black Shark 4 nije samo gejmerski telefon, već pravi premium model koji će vam na prvoklasan način omogućiti najbolji audio i vizuelni doživljaj, izvanredne fotografije i brzinu u svemu što radite.

OnePlus Nord i Black Shark 4 pametne telefone potražite u m:tel web shop ponudi po povoljnijim cijenama i na rate. Više informacija o njima saznajte na www.mtel.ba.