Snaga i moć – iPhone 12

iPhone 12 je još jedan sjajan predstavnik kompanije Apple, kada govorimo o pametnim telefonima koji su sinonim za snagu i moć

Od dizajna do specifikacija, sve što se odnosi na ovaj telefon nosi prefiks „vrhunsko“. Samim tim, odličan je izbor za sve korisnike koji od pametnog telefona očekuju – samo najbolje.

Njegov 6,1- inčni Super retina XDR displej je rezolucije 1179 x 2556 px, sa zaobljenim ivicama koje prate lijepo, zaobljeno pravougaono kućište. I praktičnost je na njegovoj strani, čemu svjedoče dimenzije 146.7 mm x 71.5 mm x 7.4 mm, koje ga čine idealnim za korištenje jednom rukom. Ipak, njegov ekran je dovoljno veliki za uživanje u web sadržajima, multimediji i video igrama.

Ali i za ostalu vrstu sadržaja! Poput sjajnih fotografija, ali i video zapisa, za koju će vam njegova dvostruka zadnja kamera, primarna i ultraširoka od po 12 MP, pružiti vrhunsko korisničko iskustvo.

Ništa manje važna pomena nije ni prednja kamera modela iPhone 12, ona od 12 MP, savršena za selfie fotografije sa naglašenim detaljima.

Kada govorimo o procesoru, njegov je vrhunski 5nm A14 Bionic čipset, a neće vas iznevjeriti ni baterija kapaciteta 2.840 mAh, koja podržava 20W žičano i do 15W bežično punjenje.

Uz to, za njegovu zavidnu otpornost na spoljne uticaje, potvrda je ocjena IP68.

Sve ovo je sigurno dovoljno razloga da, ukoliko ranije niste, sada razmislite o kupovini ovog uređaja. Motiv više je to što ga trenutno u m:tel ponudi možete nabaviti uz 30% popusta tokom četiri mjeseca ili uz duple gige u periodu od 24 mjeseca!

Više informacija o ovom sjajnom uređaju, koji u m:telu možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.