Smartfon kojem je teško odoljeti – TCL 20L+

TCL 20L+ je još jedan vrhunski pametni telefon iz m:tel ponude koji vas neće razočarati ni u jednom segmentu.

Naprotiv, za izdvojeni novac dobićete i više nego što očekujete.

Dovoljno je reći da TCL 20L+ posjeduje četverostruku kameru visoke rezolucije, atraktivan veliki ekran sa NXTVISION tehnologijom i dva zvučnika koja garantuju vrhunski zvuk.

Telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 680 čipset, u kombinaciji sa 6/256 GB memorije, što je sasvim dovoljno prostora za skladištenje svih važnih sadržaja.

Pomenuli smo da je ekran veliki – od 6,67 inča, sa NXTVISION tehnologijom koja pruža živopisne boje, oštar kontrast i jasnoću, tako da ćete zaista uživati u svemu što gledate.

I kamere su jedan od aduta ovog sjajnog uređaja. Prednja je od 16 MP, dok su na zadnjoj strani telefona smještene četiri – među kojima je glavna od 64 MP, zadužena za snimanje vrhunskih fotografija u svako doba dana i noći, bez obzira na nivo osvjetljenja.

Mogućnost da dugo uživate u omiljenim sadržajima bez potrebe za punjenjem telefona pruža velika baterija, kapaciteta 5.000 mAh, koja podržava brzo punjenje.

Izvanredni TCL 20L+ pametni telefon potražite u m:tel ponudi, na adresi www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.