Školski zadaci su lakši uz tablet Lenovo TAB M10 HD

Uz moderne tehnologije učenje je mnogo lakše i zabavnije. Tablet Lenovo TAB M10 HD, koji možete pronaći u m:tel ponudi, jedan je od uređaja koji bi i djeci i roditeljima mogao olakšati školske muke.

Ovaj atraktivni tablet, sa sjajnim zvukom, prepoznavanjem lica za otključavanje i dječjim načinom rada, dimenzija 241,5 mm (visina) x 149,4 mm (širina) x 8,3 mm (debljina) i težine 420 grama, praktičan je za korištenje i nošenje.

Besprijekoran rad i prilikom najzahtjevnijih zadataka obezbjeđuje MediaTek-ovom Octa core procesoru Helio P22T, radnog takta 2.3 GHz, baziran na Cortex A53 jezgrama, tako da se radi o modelu koji može biti od velike koristi korisnicima svih generacija, ne samo đacima.

Ekren je IPS LCD, rezolucije 800×1280, sa tehnologijom koja smanjuje umaranje očiju i pruža vrhunski ugođaj. Roditeljski nadzor omogućava praćenje sadržaja koje djeca gledaju na tabletu, što je izuzetno važno.

Kao i kod svih drugih pametnih uređaja tog tipa, bitan je kvalitet kamera. Kod ovog modela prednja je od 5 MP,  a zadnja od 8 MP i njima možete snimiti jako kvalitetne fotografije, naročito u uslovima jačeg osvjetljenja.

Lenovo Tab M10 HD dolazi sa memorijskom kombinacijom 4/64 GB, što sasvim zadovoljava potrebe prosječnih korisnika.

Više informacija o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, koje možete platiti i na rate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.